Sony NEX, uluslararası savaş fotoğrafçısı, gezgin, macera insanı, belgesel yapımcısı Coşkun Aral ile birlikte “2 Profesyonel 1 Macera” isimli, renk temalı bir fotoğraf yarışması başlattı.

Sony, kompakt fotoğraf makinesi serisi NEX için çok özel bir yarışma başlattı. Fotoğrafa yeni başlayanlardan kendini bu alanda geliştirmek isteyen her seviyedeki fotoğrafçıya açık olan “2 Profesyonel 1 Macera” adlı yarışma, fotoğraf ustası, gezgin Coşkun Aral ile birlikte yürütülecek.

“Coşkun Aral’ın gözünden, Sony NEX’in Objektifinden” sloganıyla, fotokritik.com sitesi üzerinden 13 Mayıs ile 10 Haziran arasında gerçekleştirilecek yarışma sonrasında, 10-24 Haziran tarihleri arasında yüklenen fotoğraflar halk oylamasına sunulacak. Halk oylaması ile belirlenen 20 fotoğraf arasından kazananları, Coşkun Aral’ın liderlik ettiği jüri belirleyecek. Haziran ayının son günlerinde sonuçları açıklanacak yarışmanın kazananları ise Temmuz ayında Türkiye’nin en fotoğrafik yerlerinden; doğa ve tarihin bütünleştiği Kapadokya’ya, Coşkun Aral ile birlikte iki günlük sürpriz bir yolculuk ile Sony Nex fotoğraf makinesi bekliyor.