Coşkun Aral’ın dünden bugüne dünyada yaşanan ve yaşanmakta olan mülteci dramına dikkat çekmek için önemli fotoğrafçılarla bir araya gelerek hazırladığı “Exodus: Deja Vu” projesi İstanbul’a geliyor.
11-20 Kasım tarihleri arasında Şişli’deki Fulya Sanat’ta kapılarını ziyaretçilere açacak olan Exodus: Deja Vu sergisi süresince birçok söyleşi ve etkinlik de olacak. Bu süre zarfında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar, Selin Ünal (UNHCR Türkiye Temsilcisi), Patrice Vallette (Visioncy Genel Müdürü), Suthep Kritsanavarin (Fotoğrafçı), Roland Neveu (Fotoğrafçı), Murat Erdoğan ve Coşkun Aral’ın katılacağı etkinlik programını aşağıda bulabilirsiniz.
Coşkun Aral ve önemli fotoğrafçıların bir araya gelerek hazırladığı ve birçok ülkede mülteci dramına dikkat çeken bu çarpıcı projenin detaylarını ilgili yazımızda okuyabilirsiniz:
[su_button url=”http://haberci.com/2017/09/26/coskun-aralin-multeci-dramina-dikkat-ceken-exodus-deja-vu-projesi-hakkinda-xxx-bilgi/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes” icon=”icon: arrow-circle-o-right”]Coşkun Aral’ın Mülteci Dramına Dikkat Çeken “Exodus Deja-Vu” Projesi Hakkında 7 Bilgi[/su_button]

11 Kasım’da Sergi Açılış Töreni

Exodus: Deja Vu sergisinin açılışı 11 Kasım Cumartesi günü 16:30’da gerçekleştirilecek. Açılışta UNHCR Türkiye Temsilcisi Patrice Vallette  ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar konuşmacı olacak.

Sergi Boyunca Söyleşi, Panel ve Konferanslar Gerçekleştirilecek

Serginin beşinci günü olan 15 Kasım Çarşamba, sergi salonunda gerçekleştirilecek bir panel ile Exodus: Deja Vu projesi ve mültecilik konuşulacak.

10.30’da başlayacak olan “Küresel Mülteci Krizini Anlamak” konulu panelde Coşkun Aral’a Surhep Kritsanavarin, Roland Neveu ve UNHCR’dan Selin Ünal eşlik edecek.

Aynı gün, 15.30’da, fotoğrafçı Suthep Kritsanavarin ile “Rohingyalar’ın Hikayesi: Küresel Bir Kriz” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Yine 15 Kasım’da gazeteci Muharrem Sarıkaya ve Doç.Dr. Murat Erdoğan’ın katılımıyla “Türkiye’nin Mülteci Sorunu” konulu bir panel, Ayça Akpek moderatörlüğünde, saat 18.30’da gerçekleştirilecek.

17 Kasım Cuma saat 14:00’te ise Coşkun Aral, Suthep Kritsanavarin, Roland Neveu, Pınar Uyan Semerci ve Balca Arda, üç saat sürecek bir konferans için bir araya gelecekler.