Yarım asıra yaklaşan bir meslek hayatı, dünya üzerinde ayak basılmamış sadece birkaç yer bırakarak tanık olduğu yaşamlardan ve savaşlardan süzülen bir birikim. Coşkun Aral ve Haberci arşivinden Coşkun Aral’ın resmi Instagram hesabına yansıyan ve en çok dikkat çeken 22 fotoğrafı Haberci.com okurları için derledik.

Frida Kahlo ve Troçki

Bir Yeni Yıl Dileği

Yeni yılda sevdiklerinizle birlikte, eşsiz günbatımları izlemeniz dileğiyle…

Coşkun Aral Official Account (@coskunaral)’in paylaştığı bir gönderi ()

Kamboçya Soykırımı

“Ülkemizdeki tüm insanları kucaklayan bir demokrasiye ihtiyacımız var…”

Yağmurlar…

Sarıkamış’ın 103.Yıldönümü

“Çıldır Gölü donmaya başladı…”

Yıllar Sonra Siirt’in Üzümlü Köyü’nde

12 Eylül ve Kenan Evren

“Ara, Ara’ya Karşı”

20 Haziran Dünya Mülteciler Günü

Bugün #20Haziran #DünyaMültecilerGünü. #UNHCR ‘ın paylaştığı bazı gerçekler: Dünyada 65,6 milyon insan #mülteci durumunda. Mültecilerin yarısı #çocuk. Mültecilerin yarısı #Afganistan, #Suriye ve #GüneySudan’lı. Bugün #Ankara #CerModern ‘de dünyadan dört fotoğrafçıyla birlikte benim de mültecilere ilişkin fotoğraflarımın yer aldığı “Exodus DejaVu” sergisi açılıyor. Today is #WorldRefugeeDay. Some facts that UNHCR’s shared about #refugees: 65,6 million #people are #displaced worldwide. Half of the world’s refugees are #children. Half of the world’s refugees come from #Afghanistan, #Syria and #SouthSudan. Today “Exodus DejaVu” #photography #exhibition will be opening in Ankara, #CerModern.

Coşkun Aral Official Account (@coskunaral)’in paylaştığı bir gönderi ()

“An’ı yaşamak nedir?…”

23 Nisan

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Coşkun Aral Official Account (@coskunaral)’in paylaştığı bir gönderi ()

Pol Pot ve Kızıl Khmerler

Ruanda Soykırımı

Eski Dost Savaş Ay

[su_button url=”http://haberci.com/2017/07/21/40-yillik-dostluk-savas-ay/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes” icon=”icon: arrow-circle-o-right”]40 Yıllık Dostluk: Savaş Ay | Coşkun Aral[/su_button]

[su_button url=”http://haberci.com/2017/08/22/coskun-aral-savas-ay-dostlugu/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes” icon=”icon: arrow-circle-o-right”]Coşkun Aral-Savaş Ay Dostluğu: “Gazeteciliği İstekle Yapmak Bizi Arkadaş Yaptı”[/su_button]

Tayfun Talipoğlu

14 Kasım 2017 – Süper Ay

Bu gecenin yıldızı #ay. Today’s #star is the #moon.

Coşkun Aral Official Account (@coskunaral)’in paylaştığı bir gönderi ()

Hıdrellez

21.Yüzyıl’da Aztek Dansı

10 Kasım ve Atatürk…

 

“Meraklı Bir Düş Gezgininin Dünya Güncesi” ve “Lezzet Avcıları” gibi konu başlıklarıyla kurumsal söyleşi ve etkinliklere konuk olan Coşkun Aral’ı siz de etkinliklerinize davet etmek için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.