Dünyanın farklı noktalarında savaşların ve yıkımın yakın tanıklığını yapan Coşkun Aral, yaşadığımız gezegenin renkli ve sevimli yüzüne de çeviriyor objektifini. İşte Coşkun Aral vizörüne yakalanan hayvan dostlarımızın ilgi çekici 7 hayvan fotoğrafı.

Coşkun Aral ve Haberci’yi takip etmek için: Facebook | Twitter | Instagram

Fil Yetimhanesi, Pinnwala

Pinnawala #Fil Yetimhanesi’nde her gün nehre yıkanmaya götürülen filleri izleyen ziyaretçiler, aldıkları biletlerle yetimhanenin giderlerine katkıda bulunuyor.


İstanbul’un Kedileri

Bıyıklarını #İstanbul sokaklarında ağartan kedicik, kaloriferli evinde genç kalmayı başaran arkadaşıyla birlikte, kediler gününe özel poz verdi.

“Tek İhtiyacımız Sevgi…”

Kayseri’nin Yılkı Atları

Kayseri’de özgürce koşturan #yılkılar.

Kars’ta Tilki Görmek

Kars’ın uçsuz bucaksız beyazlığında yalnız bir #tilki. Kars’ta tilki görmek olağan. Biraz beklerseniz güzel fotoğraflar yakalamanız da olası. Ne var ki, #Kars tilkilerinin en güzel fotoğrafları Murat Kaya’nındır.

Kars’taki Hindiler ve “Turkey” Meselesi

Hindiye İngilizce’de neden ‘turkey’ denir? İngilizler Madagaskar’dan gelen bir kuşu ithal eder. Kuşu Türk tüccarlar getirdiği için adına turkey derler. Fransızlar Hindistan’dan geldiklerini düşündükleri hindiye, d’Inde derler. D’Inde yani Hindistan’dan gelen demek. Biz de aynı düşünceyi benimseyip hindi demişiz.

Selanik’in Kedileri

Tarihin eski dönemlerinden beri bizimle birlikte yaşayan canlılardan biri de #kediler. Keskin duyuları, zekaları, güzellikleriyle önce kalbimizi sonra da evlerimizi fetheden bu canlılara tarihi de emanet ediyoruz. Selanik’te Roma Forumu’nun kalıntıları içinde yaşayan kediler, adeta teslim aldıkları tarihin bekçileri.

İzlanda’da Vikingler’in Getirdiği Koyunlar

İzlanda’da #koyun… Vikingler’in adaya getirdiği koyunlar, safkan özelliklerini koruyor ve sert iklim koşullarına da dayanıklı. Bu koyunların yünüyle yapılan ve #lopapeysa adı verilen kazaklar sadece ülkede değil, dünyada da meşhur. Aklıma kaçırdığımız Ankara keçileri geliyor… Bu kazakların fiyatı da 100 Avro’dan az değil bu arada.