Dünya Değişmeden; fikir olarak 2010 yılında ortaya çıkmış, daha sonra 2015 yılına doğru seyahat acentesine dönüşmüş bir şirket. Deneyim odaklı seyahati hedefleyen Dünya Değişmeden, misafirlerini götürdüğü destinasyonun yerel hayatına dahil ediyor ve günlük hayatın derinliklerinde bir seyahate çıkarıyor.

Kendisi de bir gezgin olan Dünya Değişmeden’in sahibi Tulga Ozan, gittikleri yerde sadece fotoğraf çekmediklerini, yerel halk ve kültürle içiçe seyahat ettiklerini anlatıyor. Ozan, hem yerellik hem de konforu bir arada sunduklarını söylüyor.

2015 yılından bugüne kadar 60’ın üzerinde tur organizasyonu yaptıklarını ve bunların bazılarının sürekli tekrar eden turlardan bazılarının da daha az sıklıkla tekrar eden turlardan oluştuğunu kaydeden Tulga Ozan, bir turdan en fazla üç-dört tane yaptıklarını belirtiyor.

Coşkun Aral’la 3 Müthiş Rotada Seyahat

Kuzey Kore – Rusya: “Mass Games 2018” – Tulga OZAN & Coşkun ARAL (14-22 Eylül 2018)

Kuzey Kore, kendine özgü yapısını neredeyse tüm dünyaya karşı muhafaza etme mücadelesi veren bir uzak ülke. Soğuk Savaş dönemindeki müttefiklerinin çoğu küreselleşme karşısında direnemeyip zamanla ortadan kalksa da Kuzey Kore var olmaya devam ediyor.

Türkiye’de daha önce yapılmamış bir rotadan yola çıkıp önce Rusya’nın pasifik kıyısında bulunan ve 9288 kilometrelik efsane Trans-Sibirya demir yolunun son durağı Vladivostok şehrini gezip, dünyanın en güzel somon balıklarının tadına bakacağız.

Siyasi ve sosyal yapısıyla hiçbir ülkeye benzemeyen Kuzey Kore, aynı zamanda tüm dünyanın merak ettiği kapalı bir kutu. Batı dünyasının birbirine benzeyen şehirleri yerine, alışılmışın dışında rotalar yapmak anlayışıyla, görkemli “Mass Games 2018” gösterisini de izleme fırsatı bulacağımız bu ilgi çekici ve benzersiz yapıya sahip ülkeyi deneyimlemek için yola çıkıyoruz.

Pyonyang’ta kitle dans gösterisini gözlemleyecek,
Kore Savaşı’na bir de diğer taraftan bakacak,
Yerel Halkın içine karışacağız.

[su_button url=”https://dunyadegismeden.com/tr/tur-detay/kuzey-kore-rusya-mass-games-2018-tulga-ozan-coskun-aral-14-22-eylul-2018-5/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes”]TUR DETAYLARI ve KAYIT BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN[/su_button]

Endonezya – Brunei – Malezya: Papua Adası’ndan Borneo’ya Asya’nın Farklı Yaşamları – Tulga OZAN & Coşkun ARAL (16-30 Ağustos 2018)

Endonezya, birçoğumuzun dünyanın popüler tatil beldelerinden Bali ile hatırladığı, ancak 17.000’den fazla ada ve birçok farklı kültür barındıran bir coğrafya. Okyanusya bölgesine, Avusturalya sınırına kadar ulaşan toprakları ise birçok doğal cenneti barındırıyor.

Çok yakın geçmişe kadar yamyamlığın geçerli olduğu, Rockefeller ailesinin bir ferdinin kaybolması ile dünyanın gündemine oturan Papua adası ile başlayacak rotamız yoğun bir program ile başlayarak mümkün olan en kısa sürede Papua, Java ve Borneo adalarını keşfetmemizi sağlayacak.

Papua adasında dünyada hala yaşamın en ilkel şartlarda devam ettiği bir kültüre şahitlik ederek, Borneo adasında Endonezya’nın muhteşem doğasını ve tarihini keşfedip belgesel tadında bir seyahat gerçekleştireceğiz

Wamena şehri kitle turizmi ile kirlenmeden,
Java Adası’nın muhteşem doğası bozulmadan,
Borneo Adasında otoyollar kurulmadan,
Kısacası
Dünya Değişmeden
Endonezya’yı keşfe çıkıyoruz…

[su_button url=”https://dunyadegismeden.com/tr/tur-detay/endonezya-brunei-malezya-papua-adasindan-borneoya-asyanin-farkli-yasamlari-tulga-ozan-coskun-aral-16-30-agustos-2018-10/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes”]TUR DETAYLARI ve KAYIT BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN[/su_button]

Hollanda – Belçika – Fransa: Van Gogh’un İzinde – Cenk BULUT & Coşkun ARAL (15-20 Ekim 2018)

Hollandalı Vincent Willem van Gogh, Batı dünyası sanat tarihinin en tanınmış ve en etkili ressamlarındandır.

“Vincent van Gogh’un İzinde”, bu ünlü ressamın yaşamını ve eserlerini bizlere sunan heyecan verici, yeni ve daha önce Türkiye’den benzeri yapılmamış bir rota olarak karşımıza çıkıyor. Tüm geziler arasında Van Gogh’un ünlü eserlerinin yanısıra az bilinen eserlerini de keşfediyoruz. Buna ek olarak Van Gogh’un yaşadığı, çalıştığı ve resimlerine ilham kaynağı olan Hollanda’da Amsterdam ve Brabant, Fransa’da Paris ve Auvers-sur-Oise’u ziyaret edip, onun bulunduğu yerlerde bulunuyor, eserlerini yakından görüyor, hikayelerini yaşıyoruz.

Sanat tarihçisi, rehber Cenk Bulut ve uluslararası savaş fotoğrafçısı, gezgin ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral ile Van Gogh’un hayat hikayesini deneyimlemek amacıyla yola çıkıyoruz.

[su_button url=”https://dunyadegismeden.com/tr/tur-detay/hollanda-belcika-fransa-van-goghun-izinde-cenk-bulut-coskun-aral-15-20-ekim-2018-24/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes”]TUR DETAYLARI ve KAYIT BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN[/su_button]