Coşkun Aral ve Tulga Ozan rehberliğinde Dünya Değişmeden çatısı altında alışılmadık rotalar, Mass Games 2018 gösterisi de dahil olmak üzere dopdolu bir programla Rusya ve Kuzey Kore gezisi için kayıtlar başladı.

Kuzey Kore, kendine özgü yapısını neredeyse tüm dünyaya karşı muhafaza etme mücadelesi veren bir uzak ülke. Soğuk Savaş dönemindeki müttefiklerinin çoğu küreselleşme karşısında direnemeyip zamanla ortadan kalksa da Kuzey Kore var olmaya devam ediyor.

Türkiye’de daha önce yapılmamış bir rotadan yola çıkıp önce Rusya’nın pasifik kıyısında bulunan ve 9288 kilometrelik efsane Trans-Sibirya demir yolunun son durağı Vladivostok şehrini gezip, dünyanın en güzel somon balıklarının tadına bakacağız.

Siyasi ve sosyal yapısıyla hiçbir ülkeye benzemeyen Kuzey Kore, aynı zamanda tüm dünyanın merak ettiği kapalı bir kutu. Batı dünyasının birbirine benzeyen şehirleri yerine, alışılmışın dışında rotalar yapmak anlayışıyla, görkemli “Mass Games 2018” gösterisini de izleme fırsatı bulacağımız bu ilgi çekici ve benzersiz yapıya sahip ülkeyi deneyimlemek için yola çıkıyoruz.

Pyonyang’ta kitle dans gösterisini gözlemleyecek,

Kore Savaşı’na bir de diğer taraftan bakacak,

Yerel Halkın içine karışacağız.

[su_button url=”https://www.youtube.com/CoskunAralResmi” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes”]TUR PROGRAMI VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN[/su_button]