Bursa’da her yıl değişik bir ana tema çerçevesinde, geniş kitleleri buluşturmak, bilgi ve düşünce paylaşım platformu oluşturmak amacıyla düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 17’incisi; 12-13 Nisan 2019 tarihlerinde “Gelecek Elimizde” teması ile KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde Almira Otel’de gerçekleşti.

Sempozyum açılış konuşmaları KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Buğra Küçükkayalar, KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayraktar tarafından yapıldı. Program kapsamında ulusal düzeydeki konuşmacılar iki gün boyunca “Gelecek Elimizde” teması ışığında bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Sempozyum Kapanışında “Yaşam Kalitesi”nde Usta İki Konuğa Ödül

Son oturum olan “Yaşam Kalitesi” oturumunda Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral ve Devlet Sanatçısı, Orkestra Şefi Gürer Aykal yer aldı. Yaşamları üzerine deneyimlerini paylaştıkları keyifli sohbet sonrası iki usta isme meslekleriyle topluma yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Bu yıl düzenlenen 6. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması’nda; birinci olan Sırbistan’dan Toso Borkovic’e ait karikatür sempozyumun görseli olarak afişlerde yerini aldı. Diğer ödül alan ve finale kalan karikatürler sempozyumda sergilendi.

Sempozyumda iki gün boyunca Kalite ve Başarı Fuarı’nda firmalar ürün ve hizmetlerini tanıttı. “Saklamıyorum Paylaşıyorum” kampanyası için katılımcılar kitap ve oyuncak hediyeleriyle katkıda bulundu.