Dünyanın ve Türkiye’nin en ilginç noktalarına özel seyahatler düzenleyen Dünya Değişmeden, önümüzdeki süreçte Coşkun Aral’ın da yer aldığı rotalar çizdi.

Coşkun Aral ve Tulga Ozan Rehberliğinde Çernobil Turu

Çernobil: Modern Zamanların Pompei’si: 1986 yılında yaşanan Dünya’nın en büyük faciası olarak nitelendirilen Çernobil Nükleer Reaktör kazasının günümüz de dahi izlerini görmekteyiz. Binlerce insanı etkileyen facianın ardından bir gün içinde boşalan Pripyat Kasabası 33 yıldır terk edilmiş halde… Çok yakın geçmişte yaşanan bu talihsiz kazanın izlerini sürmeye, Ukrayna’ya başka bir açıdan bakmaya gidiyoruz.

3-6 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seyahatin detayları için BURAYA TIKLAYIN.

Pakistan: Choimus Festivali

Dünya Değişmeden organizasyonuzla, Coşkun Aral eşliğinde gerçekleştirilecek olan “Pakistan: Choimus Festivali” için başvurular başladı. Seyahat 8 Aralık-19 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Başvuru için BURAYA TIKLAYIN.

Türkiye: Coşkun Aral ve Tulga Ozan ile Ara Güler’in İzinde Günübirlik Edirne

Yaklaşık 88 yıl Osmanlı’ya başkentlik yapmış olan Edirne’nin hanlarını, hamamlarını, camiilerini, medreselerini, çarşılarını ve köprülerini Coşkun Aral ile birlikte keşfe gidiyoruz..

8 Eylül 2019 günü gerçekleştirilecek günübirlik turun detayları için BURAYA TIKLAYIN.

Madagaskar & Mauritius: Masalsı Bir Coğrafya

Tulga Ozan rehberliğinde 18-29 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek tura Coşkun Aral da eşlik edecek.

Turun detayları için BURAYA TIKLAYIN.

Doğubayazıt ve Van: Nuh’un Gemisi’nin İzinde

Cenk Bulut , Murat Yankı , Tulga Ozan , Ülkü Sevener’in rehberliğinde gerçekleştirilecek seyahate Coşkun Aral, Cem Sertesen ve Gökhan Acun da eşlik edecek.

11-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek turun detayları için BURAYA TIKLAYIN.

Coşkun Aral Eşliğinde Ortadoğu’nun Renkli Şehri Beyrut

Beyrut Lübnan’ın ve tüm Ortadoğu’nun en kozmopolit ve dini farklılıklara sahip şehirlerinden biridir. Bir zamanlar ‘Doğu’nun Paris’i’ olarak adlandırılan Beyrut, Ortadoğu’nun savaşlarına sırtını çevirerek Akdeniz’in mavi sularında barış dolu günlerin hayalini kuruyor.

Kentin sokaklarında yürürken modern mimariyle tarihi yapıları bir arada göreceğiz.  Eski liman kenti Byblos ve tapınak şehri Baalbek’in yanısıra Trablusşam’da renkli pazarları gezeceğimiz, Ksara’da bağlarda yerel şarap üretimini gözlemleyip, geleneksel bir Lübnan gecesi eğlencesine katılacağımız keyifli bir tur sizleri bekliyor.

Bu gezimizi, bizlere eşlik edecek olan Coşkun Aral ile daha da heyecanlı hale getiriyoruz.

Hepsi bu yolculukta sizleri bekliyor.

22-26 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek turun detayları için BURAYA TIKLAYIN.