Coşkun Aral’ın yönetmenliğinde hazırlanan Ara Güler belgeseli “Bu Dünya Böyle Dünya” ilk gösterimiyle 15 Ekim’de prömiyer yapıyor.

15 Ekim Salı günü saat 19:00’da Akbank Sanat’ta gerçekleştirilecek etkinliğin biletleri 25 TL olup Akbank Sanat gişelerinden temin edilebiliyor.

Ara Güler belgeselde hem tarihi belgelediği anları hem de kendi dünyasından renkli anıları işliyor. Büyük usta, ülke tarihindeki dönüm noktalarıyla kesişen aile hikayesini, çocukluğundan başlayarak anlatıyor. Sanat, bilim ve kültür alanlarında dünyanın kaderini belirleyen kişilerle kurduğu dostluklar ve onların hayatlarından kısa kesitlere de yer verilen belgeselde, Ara Güler’in ağzından kendi kariyerinin de dönüm noktalarını dinliyoruz. Belgeselde Ara Güler kendine has üslubuyla hem hayatın anlamını sorguluyor hem de gençliğinin ilk heyecanlarını anlatıyor. Adını Coşkun Aral’la 1986 yılında açtıkları sergiden alan belgesel, 40 yılı aşkın dostluklarının anısına Coşkun Aral tarafından hazırlandı.

Etkinlik İFSAK’ın işbirliğiyle yapılmaktadır.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Coşkun Aral’ın Gözünden Ara Güler Belgeseli: “Bu Dünya Böyle Dünya” İFSAK 60.yıl etkinlikleri kapsamında, çok önemli bir belgeselin Türkiye prömiyerini gerçekleştiriyor ! 1986-2018 yılları arasında yapılan Ara Güler çekimleriyle hazırlanan “Bu Dünya Böyle Dünya” adlı belgesel tamamlandı. Yönetmenliğini Coşkun Aral’ın yapımcılığını da Müge Aral’ın yaptığı belgeselin Türkiye prömiyeri, İFSAK’ın ev sahipliğinde 15 Ekim 2019 Aksanat’ta. Ara Güler belgeselde hem tarihi belgelediği anları hem de kendi dünyasından renkli anıları işliyor. Büyük usta, ülke tarihindeki dönüm noktalarıyla kesişen aile hikayesini, çocukluğundan başlayarak anlatıyor. Sanat, bilim ve kültür alanlarında dünyanın kaderini belirleyen kişilerle kurduğu dostluklar ve onların hayatlarından kısa kesitlere de yer verilen belgeselde, Ara Güler kendine has üslubuyla hem hayatın anlamını sorguluyor hem de gençliğinin ilk heyecanlarını anlatıyor. Adını Coşkun Aral’la 1986 yılında açtıkları sergiden alan belgesel, 40 yılı aşkın dostluklarının anısına Coşkun Aral tarafından hazırlandı. Bilet satışından Elde Edilen Tüm Gelir İFSAK’a bağışlanacaktır. “Bu Dünya Böyle Dünya” Belgeseli Türkiye Prömiyeri 15 Ekim 2019 Aksanat Biletler: 25 TL. Aksanat ve Biletix’de … #ifsak #aragüler #coşkunaral #ifsak60yılda60etkinlik #ifsak60yaşında #ifsak60yil #budünyaböyledünya #theworldasitis #aksanat #ifsaketkinlik

İFSAK (@ifsak)’in paylaştığı bir gönderi ()