Alarko Carrier, doğal yaşamda olumsuz değişikliklere yol açan küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla fotoğraf yarışması düzenledi.

Alarko Carrier’ın küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerine dikkat çekmeyi amaçlayan “Küresel İklim Değişikliği” fotoğraf yarışmasına başvurular 24 Temmuz – 8 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek.

Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen yarışmaya, fotoğrafını, Instagram üzerinden #Küreselİklim etiketiyle ve “@alarkocarrier”dan bahsederek paylaşan herkes katılabiliyor. Alarko Carrier, hünerlerini Instagram’da sergileyen tüm fotoğrafseverleri yarışmaya katılmaya davet ediyor.

Seçici Kurul’un 15 Eylül’e kadar tamamlayacağı değerlendirmeler sonucunda son yediye kalan finalistlere ve kazananlara çeşitli hediyeler verilecek.

“Küresel İklim Değişikliği” Instagram Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

Konu: Küresel İklim Değişikliği
Başvuru Tarihleri: 24 Temmuz 2017 – 8 Eylül 2017
Başvuru Yöntemi

· Katılımcılar “Küresel İklim Değişikliği” temalı fotoğraflarını; Instagram üzerinden #Küreseliklim etiketini ekleyip, @alarkocarrier instagram hesabından bahsederek, fotoğraf altında “açıklama” şeklinde paylaşacak.

· Yarışmacıların yüklediği fotoğraflardan kriterlere uyanlar, Alarko Carrier Facebook ve Instagram sayfaları üzerinden düzenli olarak yayınlanacak; takipçilerin beğenisine sunulacak.

Yarı Final Yarışmanın Seçici Kurulu’nun oylarıyla belirlenen 50 fotoğraf değerlendirmeye alınacak.

Final

· Yarışmanın Seçici Kurulu, yarı finale kalan 50 fotoğraf arasından “En İyi 13” fotoğrafı belirleyecek.

· “En İyi 13”de yer alan tüm çalışmalara ödül verilecek.

Ödüller

· Birinciye: DJI SPARK Alpine Drone

· İkinciye: Toshiba 13 N3KVR Split Klima

· Üçüncüye: Toshiba 13 S3KV Split Klima

· Dördüncüye: Samsung Galaxy Tab A SM-P580 10.1

· Beşinciye: LENOVO TAB3 A10-70F

· Altıncıya: Ultimate Ears BOOM 2

Kazananların Duyurulması

Finale kalan ve ödül alan yarışmacılar, Alarko Carrier’ın resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Seçici Kurul

Yarışmaya gönderilen fotoğraflar, aşağıda isimleri yer alan Seçici Kurul tarafından değerlendirilir:

· Niv Garih – Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı

· Alper Kaptanoğlu – Alarko Genel Koordinatör Yardımcısı – Taahhüt

· Şükran Moral – Sanatçı

· Ali İhsan Gökçen – Fotoğrafçı

· Ahmet Erdem – Instagram Fenomeni

Değişiklik Yapma Hakkı

Alarko Carrier’ın, objektif ve makul sebeplerle, önceden tüm katılımcılara elektronik posta ile bildirmek ve web sitesinde açıkça duyurmak kaydı ile şartnamede, Seçici Kurul’da, ödüllerde, programda ve takvimde her türlü değişikliği yapma hakkı saklıdır.

Katılım Koşulları

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

2. Yarışmaya T.C. vatandaşı ve 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. 18 yaşından küçük olanlar yarışmaya katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül alamaz.

3. Küresel İklim Değişikliği Instagram Yarışması’na Alarko Carrier çalışanları ve birinci derece yakınları katılamaz.

4. Yarışmada değerlendirmeye alınacak fotoğrafların, mutlaka konuya uygun olması zorunludur.

5. Instagram’da paylaşılan fotoğraflarda profesyonel görsel düzenleme araçlarıyla manipülasyon yapılamaz.

6. Üzerinde başka bir markaya ait ürün, hizmet, görsel bulunan fotoğraflar değerlendirmeye alınmaz.

7. Yarışmaya katılanlar, fotoğrafların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

8. Paylaşılan fotoğrafların, genel ahlak kurallarına aykırı olmaması ve hiçbir şekilde kişi ya da kurumları rencide etmemesi şartı aranır. Bu tür fotoğraflar haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılır.

9. Alarko Carrier, yarışmaya gönderilen eserlerin içeriğiyle ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmez.

10. Katılımcılar, paylaştıkları fotoğrafların yüksek çözünürlüklü versiyonunu Alarko Carrier’la paylaşmayı taahhüt eder.

11. Her katılımcı yarışma şartlarına uygun olarak sınırsız sayıda fotoğraf ile yarışmaya katılabilir. Bir kişi gönderdiği fotoğraflardan yalnızca 1’iyle ödül kazanabilir.

12. Kampanyaya ve yarışmaya katılım için herhangi bir ürün ya da hizmeti satın alma zorunluluğu yoktur.

13. Alarko Carrier, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği başvuruyu geri çevirme yetkisine sahiptir.

14. Ödül alan fotoğraflar arasında şartlara uymayanların tespit edilmesi durumunda, yarışmacının ödülü geri alınır ve yerine başka bir fotoğraf seçilir.

15. Alarko Carrier yarışma takvimi ve şartname hakkında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

16. Kazananlar ödüllerini teslim alırken, kişisel bilgilerinin doğruluğunu ispatlamak amacıyla nüfus cüzdanını ibraz etmelidir.

17. Kazanan katılımcıya, Alarko Carrier’a verdiği eposta adresinden veya telefon numarasından 2 kez ulaşılmaya çalışılır, buna rağmen ulaşılamaması halinde 3. kez aranmaz.

18. Yarışmanın sonuçlanmasından itibaren 10 iş günü içerisinde kazanan kişinin Alarko Carrier ile iletişime geçmemesi halinde, ödülü iptal edilir.

19. Ödüller, Alarko Carrier ofislerinde sahiplerine teslim edilecektir. Duyurulan ödüllerin temin edilememesi durumunda Alarko Carrier temin edilemeyen ödül yerine aynı değerde başka bir ürün temin edebilir.

20. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı veri gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş epostalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile Alarko Carrier hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

21. Alarko Carrier, özellikle önüne geçemeyeceği durumlar, yargı ve sair yetkili resmi merci karar ve uygulamaları, mücbir sebepler (örneğin doğal afet), üçüncü kişilerin sebep olduğu durumlar, internet bağlantı hizmeti sağlayan kuruluşlardan kaynaklanan aksaklıklar ve gecikmeler ve benzeri dış etkenler, yanlış kullanım, Alarko Carrier’dan kaynaklanabilecek teknik arıza ve sair aksaklıklar, tamir çalışmaları veya diğer yönlendirmeler ve sayılanlarla sınırlı olmamak üzere benzeri sebepler sonucu meydana gelen aksaklıklar konusunda hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.

22. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yürütülmektedir.

Yarışmanın tüm katılımcıları, bu şartnamedeki bütün maddeleri kabul etmiş sayılır.