Dünya Değişmeden çatısı altında Coşkun Aral eşliğinde düzenlenen turlar Malezya seyahatiyle devam ediyor. Başvurular başladı.

Malezya, birçoğumuz tarafından Müslümanlık ile özdeşleşen ülkelerden biri. Ancak bizi her seferinde şaşırtan Güneydoğu Asya coğrafyasında hiç beklenmedik birçok etnik ve dini çeşitlilik bulunmakta. Binlerce yıldır yağmur ormanlarında yaşayan ve animizm inancına sahip toplumların haricinde sömürgeci İngilizler vasıtasıyla tarım alanlarında çalışmak için göç ettirilmiş ciddi bir Hindu Nüfus bulunuyor.
Yıllarını bu bölgelerde haber kovalamakla ve belgesel çekmekle geçirmiş üstadımız Coşkun Aral eşliğinde, tarım takvimindeki Tamil ayının ilk dolunayına denk gelen ocak ayında gerçekleşen, 1 milyonunun üzerinde katılımcının 15 kilometrelik bir parkuru törenlerle geçtiği Thaipusam festivalini deneyimleyip Malezya’nın en güzel yağmur ormanlarından Taman Negara^da unutulmaz görsellikler kovalayacağız.
Thaipusam festivalinde halka karışarak,
Yerel halkın kültürünü öğrenerek,
Günümüzün modern yaşamı yerel kültürü yok etmeden,
Kısacası,
Dünya Değişmeden…
Modern Şehirden Yağmur Ormanlarına bir Asya macerasına gidiyoruz…

[su_button url=”https://dunyadegismeden.com/tr/tur-detay/coskun-aral-esliginde-malezya-modern-sehirden-yagmur-ormanlarina-20-26-ocak-2019-35/” target=”blank” background=”#e57069″ color=”#ffffff” center=”yes”]Tur Detayları ve Başvuru İçin Tıklayın[/su_button]