Haberci • 1995'ten Bugüne

Haberci, yayınlanmaya başladığı 1995 gününden bu yana yüz binlerce kilometre yol kat etmiş, gidilmesi en zor coğrafyalara ulaşarak yapılması en güç röportajları gerçekleştirmiş ve yerküremizde yaşananları renkli cama taşımış bir belgesel programıdır. Türkiye’de yayınlanmaya başladığında konsepti itibariyle dünya televizyonlarında benzeri bulunmayan Haberci programı, uzun yıllar reyting ölçümlerinde iyi sonuçlar almış, izleyicilerin aklında özgün ve cesur bir program olmakla birlikte bir marka olarak da yer etmiştir.

ATV, NTV, SHOW TV, SKY TURK, TRT 1, TRT TÜRK kanallarında yayınlanmış olan program, yalnızca dünyanın uzak coğrafyalarını değil, Türkiye’nin de akıllardan uzak kalmış bölgelerini işlemiştir.

Haberci, köklü ve sürekli kendini yenileyen bu birikimi ile 3000 saatlik video ve 1 milyon karelik fotoğraf arşivine sahip bir şirket olarak bugün dijital ortamda sakladığı materyallerini dünya çapındaki yapım ve reklam şirketlerine temin etmektedir. Yurt içinde ve dışında belgesel film, etkinlik, organizasyon projelerine imza atan Haberci, belgesel ve reklam filmleri prodüksiyonunun yanı sıra kurumsal danışmanlık hizmeti de sunmakta.

Coşkun Aral

Çözümler

Referanslar

İletişim